Diensten

Creatief of actief bezig zijn tijdens een kinderworkshop

Een kinderworkshop is een leuke bezigheid speciaal voor kinderen. Workshops voor kinderen duren nooit te lang en bieden voldoende afwisseling zodat ze zich geen moment hoeven te vervelen. De diversiteit is enorm. Elke kinderworkshop hanteert weer een ander thema. Vaak wordt er dan van alles omheen geregeld zoals lekkere hapjes en limonade.

Een workshop voor kinderen is trouwens niet alleen leuk om je verjaardagspartijtje mee te vieren maar het kan ook zomaar als een gezellig uitstapje zijn, waarbij je samen met je vriendjes of vriendinnetjes eropuit trekt wanneer je zin hebt in iets speciaals.

Knutseltafel

Bij het schminken (of zonder schminken) kunnen wij knutseltafels aanbieden.
Voor elke leeftijd en bij elke gelegenheid.

Schminken

Wij komen graag bij u schminken. Ons team van professionele schminkers staan voor u klaar. Een of meerdere schminkers per keer. Zowel op een verjaardagsfeestje als op een bedrijfsfeest of opening. We schminken met glutenvrije, dermatologisch geteste schmink in vele kleuren, zo’n 10 gezichtjes per uur.

Schminken op feestjes of gewoon zomaar

Niets is leuker om kinderen te zien stralen nadat ik de gezichtjes heb omgetoverd. Van prinses tot piraat, van vlinder tot draak of gewoon mooie eye-designs. Schminken is voor ieder kind een feest, maar natuurlijk ook leuk voor volwassenen!

Schminken is altijd leuk

Ik ben niet alleen gespecialiseerd in kindergrime. Ik schmink op allerlei feestjes en evenementen en kan ook iedereen schminken in een leuk thema. Voor de kinderen heb ik kinderfeestjes , maar je kunt me ook uitnodigen om je te laten schminken voor carnaval of Halloween. Er zijn allerlei kleuren schmink en ook neem ik glitters en steentjes mee om de grime nog mooier te maken.

Professionele en huidvriendelijke producten

De schmink die ik gebruik is huidvriendelijk en veroorzaakt geen allergische reacties. Ik schmink met professionele producten zoals Diamond FX, Superstar, PartyXplosion en Kryolan. Ze zijn eenvoudig te verwijderen met water en zeep of met babydoekjes. Alle penselen en sponsjes worden voor en na iedere opdracht gereinigd.

Schminken op jouw feestje?

Wil je dat ik op jouw feestje of evenement kom schminken? Neem dan even contact met me op om een passend voorstel te doen.

Glitter tattoo’s

Een glittertattoo is een tijdelijke tatoeage die wel 2 tot 5 dagen kan blijven zitten. Je kunt er zelfs mee douchen en zwemmen. Tijdens een feestje of evenement neem ik veel verschillende tattoo’s en glitters mee waaruit je kunt kiezen. Er zijn wel meer dan 100 verschillende sjablonen, zo is er voor iedereen wel een leuke glittertattoo te vinden. Met behulp van een sjabloon, speciale lijm en verschillende kleuren glitter tover ik de mooiste tattoo’s.

Glittertattoo’s zijn prima samen te stellen in een speciaal thema, bijvoorbeeld liefde, Halloween, Kerst, dieren, auto’s of draken. Ik kan ook glittertattoo’s maken met je eigen afbeelding. Glitters in de vorm van je logo zijn schitterende reclame of denk eens aan glittertattoo’s met de initialen van een bruidspaar! Ik maak al mijn glittertattoo’s zelf.

Huidvriendelijk en eenvoudig te verwijderen

De producten die ik gebruik zijn huidvriendelijk en veroorzaken geen allergische reacties. Tip: Je kunt het beste na het zwemmen of douchen de tattoo droog deppen met een handdoek om er langer plezier van te hebben. Als je de tattoo eerder wilt verwijderen gebruik dan baby olie of lotion.


Glittertattoos laten zetten?

Ik kom graag glittertattoos zetten op je feestje of evenement in Tiel/Gorinchem en omgeving. Deze mooie glitterende versieringen zijn ook te combineren met schminken of airbrush.  voor meer informatie kunt u ons een bericht sturen.

Airbrush tattoos

free style Airbrush

Mooie airbrush tattoo’s die wel 2 tot 10 dagen blijven zitten. Soms zelfs nog langer! Keuze uit wel 100 verschillende motieven. U levert stroom, wij doen de rest!

Wij gebruiken een speciale, niet allergische, huidvriendelijke verf, en hebben diverse kleuren. Niet de rubberachtige verf die de meeste airbrushers gebruiken, deze ‘rolt’ er vrij snel vanaf, maar de echte airbrush verf afkomstig uit Amerika waar airbrush tattoo’s heel ‘normaal’ zijn. Afhankelijk van het huidtype en de nazorg blijven de tattoo’s 2 tot 10 dagen zitten. En de tattoo is weer gemakkelijk te verwijderen met baby olie of huidlotion.

Naast de ‘standaard’ tijdelijke airbrush tattoo’s bieden wij nu ook de mogelijkheid om airbrush tattoo’s te zetten die bijna niet van echt te onderscheiden zijn. Deze kosten wel meer tijd om te zetten omdat er veel ‘handwerk’ bij komt kijken