Glitter tattoo’s

Een glittertattoo is een tijdelijke tatoeage die wel 2 tot 5 dagen kan blijven zitten. Je kunt er zelfs mee douchen en zwemmen. Tijdens een feestje of evenement neem ik veel verschillende tattoo’s en glitters mee waaruit je kunt kiezen. Er zijn wel meer dan 100 verschillende sjablonen, zo is er voor iedereen wel een leuke glittertattoo te vinden. Met behulp van een sjabloon, speciale lijm en verschillende kleuren glitter tover ik de mooiste tattoo’s.

Glittertattoo’s zijn prima samen te stellen in een speciaal thema, bijvoorbeeld liefde, Halloween, Kerst, dieren, auto’s of draken. Ik kan ook glittertattoo’s maken met je eigen afbeelding. Glitters in de vorm van je logo zijn schitterende reclame of denk eens aan glittertattoo’s met de initialen van een bruidspaar! Ik maak al mijn glittertattoo’s zelf.

Huidvriendelijk en eenvoudig te verwijderen

De producten die ik gebruik zijn huidvriendelijk en veroorzaken geen allergische reacties. Tip: Je kunt het beste na het zwemmen of douchen de tattoo droog deppen met een handdoek om er langer plezier van te hebben. Als je de tattoo eerder wilt verwijderen gebruik dan baby olie of lotion.


Glittertattoos laten zetten?

Ik kom graag glitter tattoo’s zetten op je feestje of evenement in de betuwe en omgeving. Deze mooie glitterende versieringen zijn ook te combineren met schminken of airbrush.  voor meer informatie kunt u ons een bericht sturen.

Kosten

vanaf €40,00 per uur
Inclusief: Alle benodigde materialen

Exclusief: Kilometervergoeding € 0,25ct per kilometer