Vrijdag 25 oktober organiseren wij “Beesd Griezelt”.

Wij kunnen u alvast verklappen dat de titel niets te wensen overlaat.

Er zijn twee verschillenden routes door enkele straten van Beesd. Voor de echte dare devils hebben wij een zeer spannende route en voor de stoere kleintjes hebben wij een aparte route.

Het is een spannende en leuke avond voor jong en oud. Een avond die hopelijk jaarlijks terug zal keren, daar gaan wij in ieder geval voor.

Een idee wat klein begonnen is begint nu toch wel hele serieuze vormen aan te nemen.

Kinder Crea heeft het initiatief genomen en met behulp van een aantal dorpsgenoten blijven de ideeën maar binnenstromen. Wij zijn laaiend enthousiast!

Naast de verschillende figuranten die rondlopen zijn wij langs de routes gelukkig ook welkom bij een aantal bewoners. Uiteraard is het betreden van hun huizen geheel op eigen risico.

Naar binnen is geen probleem, maar dan…..

Verder zorgen wij ervoor dat de straten in stijl aangekleed zijn en maken wij gebruik van licht- en geluidseffecten om de spanning te vergroten.

de Route zal zijn:

Start: Platte kerk om 19.00

Daarna zal er in groepjes van maximaal 6 kinderen gestart worden (deze kunnen ter plaatse of via de site opgegeven worden.)

kosten zijn 2 euro per persoon

we gaan via de Voorstraat richting de kruising Voorstraat/Kerkstraat, hier kun je kiezen de zelfde route te vervolgen of voor de Dare Devils te kiezen.
De zelfde route zal bij het Voorhuys omdraaien en aan de andere zijde van de Voorstraat verder gaan. We lopen de Voorstraat terug tot de hoogte van de kruising Voorstraat/Beukenstraat daar gaan we de Beukenstraat in en aan het eind linksaf de Middenstraat in. In de bocht van de middenstraat gaan we terug richting de Platte kerk.

Kiest u Voor de Dare Devils route :
Dan gaat u vanaf het Voorhuys rechtdoor richting de Havendijk (let wel op hier zal het er enger aan toe gaan :))
Bij de hoek Voorstraat/Havendijk gaan we linksaf de Havendijk op, en bij de kruising Havendijk/Middenstraat draaien we de Middenstraat in, hier zal een hoop gebeuren….
Aan het eind van de Middenstraat draaien we in de bocht naar de platte kerk hier zal het start en eindpunt zijn.

onderweg zijn er diverse huizen versierd en prachtige spookhuizen/erven, en zullen er leuke activiteiten zijn. de Kinderen mogen bij de deelnemende huizen aanbellen voor een trick or treat..