kinderfeestjes

welkom in mijn kinderfeestjes wereld.Heb jij ook zo’n zin in een leuk kinderfeestje, kinderpartijtje, kinderverjaardag, kinderparty of kinderworkshop in Leerdam/Tiel/Beesd of omgeving, bij jou thuis of bij ons?

Noem het zoals jij wenst… want het gaat jouw feestje worden !

Ik heb de deuren van KinderCrea al wagenwijd open gezet voor alle kinderen uit de wijde omgeving, gewoon voor alle kids die zin hebben in een onvergetelijk kinderfeestje of leuke kinderworkshop.

Feestjes in het atelier

Ik heb de afgelopen jaren voor heel veel kinderen, super gezellige en creatieve feestjes mogen verzorgen. Feestjes met alles erop en eraan, indien gewenst met een eterij!

We gaan zingen voor de jarige, een gezellig feestje vieren, limonade drinken en super creatief aan de gang. De jarige mag nog een lekkere versnapering uitdelen. En ontvangt na afloop van het feestje nog een lief klein mini aandenken.

Kortom ze hebben een leuke en inspirerende workshop. Aan het eind van de workshop en feestje gaat ieder kind met een prachtige zelfgemaakte decoratie weer naar huis gaat!

Liever feestje thuis? Dat kan we komen ook op locatie of als u het liever zelf doet kan dat ook  aan de hand van mijn Kindercrea creatieve workshop pakketten 

KINDERFEESTJES THUIS

Liever met de kinderen thuis een creatief feestje vieren. Dan kan ik je daar uitstekend bij helpen, we komen ook thuis op locatie of aan de hand van een pakket van KinderCrea organiseer ook jij zonder stress en zorgen een geslaagd creatief kinderfeestje.

Geen gedoe met het inkopen van allemaal knutsel materialen of zoeken naar ideeën! En creaties die je wellicht dan eerst nog zelf moet gaan uitproberen. Ik weet precies wat je nodig hebt om een creatieve workshop thuis te organiseren. Hoe gaaf is dat!

Op dit moment zijn de volgende kinderCrea (huur)pakketten in het assortiment:

* Lampjes pimpen * houten figuur pimpen *  Fotolijstjes mozaïeken *  Zeepjes maken *  dromenvanger maken* lippenbalsem* katoenen tas pimpen* pimp je eigen shirt * Dromenvanger

Aanbod Kinderfeestjes