Hoi,

welkom in mijn kinderfeestjes wereld. Heb jij ook zo’n zin in een leuk kinderfeestje, kinderpartijtje, kinderverjaardag, kinderparty of kinderworkshop in Leerdam/Tiel/Beesd of omgeving?

Noem het zoals jij wenst… want het gaat jouw feestje worden !

Ik heb de deuren van KinderCrea al wagenwijd open gezet voor alle kinderen uit de wijde omgeving, gewoon voor alle kids die zin hebben in een onvergetelijk kinderfeestje of leuke kinderworkshop.

TIPJE ! Woon je niet in de omgeving ? ik kan kinderfeestjes ook voorzien van kinderfeest knutsel pakketten om een leuk creatief kinderfeestje thuis te vieren !

OOK LEUK ! Ik kan ook op locatie kinderfeestjes organiseren op trouwdagen, personeelsfeesten of andere (feestelijke) gelegenheden, informeer naar de leuke mogelijkheden

Wat we gaan doen, als je je kinderfeestje bij KinderCrea gaat vieren, ik zal het een beetje verklappen .. Ik heb al zoveel leuke kinderfeestjes en kinderworkshops bedacht….

Allereerst spreken we voor je kinderfeestje af wat je leuk vindt om te maken en wanneer je wilt komen en  hoe laat,  hoeveel kinderen je wilt uitnodigen. Dan zetten we de afspraak alvast in de verjaardags-agenda.

en dan kunnen jullie de uitnodigingen gaan versturen (deze hebben we ook in onze webshop)

Eindelijk is dan de dag aangebroken dat we jouw kinderfeestje samen met je vriendjes en vriendinnetjes mogen gaan vieren, spannend he?

Als iedereen er is beginnen we eerst met Limonade en zal iedereen voor je gaan zingen…..en zullen we de cadeautjes uitpakken.

en dan starten we met het door jou gekozen Feestje

Ben jij ook zo nieuwsgierig wat er verder allemaal gaat gebeuren op je kinderfeestje? 

Kijk dan maar gauw naar de optie’s in het kinderfeestjes menu

Ik durf je nu al te beloven dat het heel leuk gaat worden…..

Prijzen van de kinderfeestjes starten bij €12.50 

(voor andere keuzes of wensen kunnen we in overleg zorgen/leveren)

we hebben keus uit

– Graffiti
– Pijl en boog
– String art
– Gips masker
– Glas sticker (glas in lood)
– Ibiza bord
– Creatieve workshop memobord/ring
– Fairy in a Jar
– Beauty feestje
Ibizabord
Servies pimpen
Zeepjes maken
Bonbons maken
Pimp je eigen tas
Badzout en Lippen-balsem
Pimp je eigen lampje