085-8772559/ 0619949057 info@kindercrea.nl

Schminken

Wat te verwachten?

Schminken op feestjes of gewoon zomaar? Niets is leuker om kinderen te zien stralen nadat ik de gezichtjes heb omgetoverd. Van prinses tot piraat, van vlinder tot draak of gewoon mooie eye-designs. Schminken is voor ieder kind een feest, maar natuurlijk ook leuk voor volwassenen!

Schminken is altijd leuk Ik ben niet alleen gespecialiseerd in kindergrime maar ook airbrush en Glittertatoeages en werken met kinderen. Ik schmink op allerlei feestjes en evenementen en kan ook iedereen schminken in een leuk thema. Voor de kinderen heb ik schmink feestjes, maar je kunt me ook uitnodigen om je te laten schminken voor carnaval of Halloween.

Er zijn allerlei kleuren schmink en ook neem ik glitters en steentjes mee om de grime af te maken. Professionele en huidvriendelijke producten De schmink die ik gebruik is huidvriendelijk en veroorzaakt geen allergische reacties. Ik schmink met professionele producten , Ze zijn eenvoudig te verwijderen met huidolie of met babydoekjes. Alle penselen en sponsjes worden voor en na iedere opdracht gereinigd. 

Kosten

Vanaf €40.00 per uur. Inclusief materiaal. 

Heeft u vragen over het schminken?

Neem vrijblijvend contact met ons op.