085-8772559/ 0619949057 info@kindercrea.nl

Suikerspinmachine

Wat te verwachten?

Wie houdt er nu niet van zo’n lekkere luchtige suikerspin?

Het juiste adres om een suikerspinmachine te huren. Met deze machine maakt u de mooiste en vooral lekkerste suikerspinnen.

Wilt u in een buiten situatie gaan werken een kunststof kap zit er stamdaard bij zodat u veel minder last van de wind zult ervaren. Door deze kap kunnen de kinderen ook niet met de handen in de schaal komen wat de veiligheid bevorderd. Op een mooie decoratieve onderwagen ziet het geheel er helemaal prachtig uit. U heeft dan direct een fijne werkhoogte zodat u met een rechte rug en gestrekte arm ontspannen de suikerspinnen kunt draaien.

Bij levering word de werking goed en persoonlijk uitgelegd en natuurlijk leveren wij ook een duidelijke Nederlandstalige handleiding mee. Standaard wordt deze machine geleverd met voldoende suikerspinsuiker in een kleur / smaak naar keuze alsmede de suikerspinstokjes om ca. 50 heerlijke suikerspinnen te kunnen maken.

Kosten

Huurprijs vanaf€ 60.00 per dag. Bij meer porties of een weekend maken we een passende prijs voor u. Wij vragen wel een borg van € 50.00 deze ontvangt u bij het schoon en heel terugbrengen.

Heeft u vragen over de suikerspinmachine?

Neem vrijblijvend contact met ons op.